20.- Tot el programa. En marxa la festa del barri 2021 de la Verge del Carme.-

 

En marxa la festa del nostre barri 2021.-

    Enguany 35 anys de la seva fundació

Programa General d'Atenció Veïnal 2021.- Investigació en Drets Humans.
Punts informatius: Comerços adherits i associats al final d'aquest blog.


Sis objectius clau: 

1.- Cohesió social i festa del barri programa de 2021. Activitats socials i esportives com de creixement psicofísic en el parc de la nostra ciutat.

2.- Participació cultural ciutadana. Programa de taules rodones i xerrades col·loqui a la Casa del Mar o Telemàtiques Meet sobre temes d'interès veïnal: salut, consum, cultura, justícia, drets, educació, etc.

3.- Oficina de Drets Veïnals i de la Mediació. Agent veïnal i assessorament jurídic veïnal professional amb cita prèvia. Visites concertades a domicili. Prevenir en el camp de la convivència i de la seguretat ciutadana. Conveni amb les Finques de propietaris i llogaters sobre la prevenció.

4.- Atenció a les Persones i a les seves Famílies:  Cooperació pel sentit comú creatiu i comunicatiu (Cooppel) de la convivència i per  la Pau. A favor dels ODS 2030 amb dos programes:
4.1.- Programa Cooppel a les families amb menors d'edat que fan Primària i/o ESO amb tres projectes amb atenció telemàtica i el proper curs combinat amb presencial a ser possible: 
A.- Biblioteca Meet,  
B.- Teleprograma de Talents Màster Cooppel, 
C.- Sessions d'Atenció Individualitzada (SAI),  
4.2.- Programa Cooppel telemàtic a les persones adultes i a les seves famílies i a poder ser presencial en diversos punts de la ciutat:
A.- Cooppel Oral català a espanyols i a estrangers i en el format castellà per a estrangers, 
B. - Cooppel Atenció al Dol,
4.3.- Programa Cooppel d'atenció a les persones en el marc associacionista en el lideratge, organització i funcionament. Raons associatives.
4.4.- Curs Telemàtic Permanent d'Agents Veïnals de 10 hores per ajudar a prevenir a favor de la convivència obert a la ciutat i a Catalunya-Andorra.

           https://novaavecvergedelcarmetarragona.blogspot.com/2021/06/19-la-veinal-del-carme-formara-agents.html

 5.- Estudi d'estratègies i investigació acció en la motivació ciutadana. Posta en marxa del principi motivador de la Cooppel CRIPTASOLIDARIAT inspirat en el banc d'aliments, de la teoria quàntica i de la neurociència i deixant a banda de l'absolet del Banc del Temps. La Cooppel CRIPTASOLIDARITAT DISPONIBLE és un sistema motivador cooperatiu que motiva el pensament, la creativitat, la comunicació i la cooperació d'acord al segle XXI on estem en el món de les ocasions, de les oportunitats i de la gestió del temps a la carta personalitzada. El temps no existeix, tenim al nostra abast les ocasions i les oportunitats en els moments de la nostra autonomia i això de la valoració telemàtica CRIPTO inspirat en les criptomonedes  diu a molt sobre l'empoderament i la llibertat personal, familiar i col·lectiva.En estudi i investigació. En estudi  https://tatirev.blogspot.com/2021/06/09-la-cripticooppel.html

6.- Agermanaments.- Agermanament amb la comarca del Priorat, molts residents del barri són fills i filles del Priorat. Oberts a altres comarques. Agermanament amb Andorra, la Massana, la Verge de la Salut. Oberts a altres agermanaments. de comarques i d'indrets relacionats. 
    6,1.- El Priorat. Centre d'Estudis del Priorat (CeP).
    6.2.- Andorra. Mare de Déu Protectora de la Salut de la Massana:

Programa de la festa del barri 2021 de la Verge del Carme

Divendres, 9

20:00h Pregó de la Festa Major a càrrec del Sr. Josep Francesc Ferrer i Val, president de la   Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió; vice- president del Club Gimnàstic i vice-president de l’Ateneu de Tarragona.

 

21:00h Concert de música variada amb el grup, Jordi Català i La Petita Paper de Tornassol. POP-ROCK-CLÀSSICS CATALANS.

 

Dissabte, 10

19:00h Actuació de màgia de família, amb el mac L’AVIADOR MÀGIC, del Grup “TARRACADABRA” (vinculat  a l’Ateneu de Tarragona).

 

21:00h Actuació en concert del grup de Jazz-Swing de proximitat, a càrrec del STROMBOLI  JAZZ  BAND:  JAZZ- SWING- DIXIELAND.

 

Diumenge, 11 

12:00h Missa de Festa Major del Carme a l’Esglèsia de Sta. Clara de Tarragona, oficiada pel mossèn Jordi Figueras rector, canonja i vicari Episcopal. En el trancurs de la mateixa, cantarà el Grup clàssic de Cantaires de l’Ateneu de Tarragona. Amb la presencia de la imatge de nostre Senyora del Carme, nanos del barri i, per primera vegada, els personatges convidats vinculats a l’Ateneu de Tarragona: Sant Jordi i Puff el Drac Màgic i les Pubilles i Hereus de Tarragona i de l’Ateneu de Tarragona.

 

         A continuació, vermut popular, gràcies a Bodega Jordà.

 

20:00h  Cantada d’havaneres, a càrrec del Gup: HAVANERES DE BARCA DE L’ATENEU DE TARRAGONA . HAVANERES,SARDANES I CANÇONS  POPULARS CATALANES.



Els nostres comerços adherits per carrers al Nou Projecte Verge del Carme 2021:


  Carrers Jaume I, Pere Martell, Francesc Bastos, Mallorca i Ramon i Cajal.-      

 https://novaavecvergedelcarmetarragona.blogspot.com/2021/06/17-relacio-de-comercos-adherits-del.html                                                             


Carrers Eivissa, Robert Gerhard, Felip Pedrell, Frederic Mompou i Manuel de Falla,                                                                https://novaavecvergedelcarmetarragona.blogspot.com/2021/06/18-comercos-adherits-dels-carrers.html




 Les nostres entitats promotores, espais i associacions d'interès social del nostre barri


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-