117.- Salutació de l'Alcalde en la festa del barri del Carme 2022

 



El barri Verge del Carme, a punt per fer

 gresca en la seva Festa Major


La Festa Major del barri Verge del Carme ja és aquí i enguany la podem celebrar com ens agrada, al carrer i tots junts. Durant aquest mes de juliol ens esperen uns dies festius que faran vibrar el barri.
L’associació de veïns Verge del Carme ha preparat l’esperada festa amb un programa molt variat que servirà per engalanar la zona amb molta gresca i xerinola! Aquesta és una molt bona oportunitat per seguir creant barri, per continuar enfortint les relacions entre el veïnat i per gaudir, no cal dir-ho, de les esperades festes. És un moment per retrobar-nos amb els veïns i veïnes, per compartir i, alhora, per agrair la feina feta a l’Associació de veïns i veïnes que cada dia treballa per a fer un barri millor.
Les associacions veïnals sou imprescindibles en una ciutat com Tarragona, on gràcies a entitats com la vostra, activa i reivindicativa, formen l’engranatge perfecte perquè la veus dels barris arribin a l’Ajuntament. Sou una peça clau per la ciutat i la vostra tasca és bàsica per al benestar de la ciutadania.
Per tot plegat, m’agradaria donar-vos la més sincera enhorabona per la vostra perseverança com a associació, per demostrar amb fets la vostra estima pel barri i per Tarragona i sobretot per defensar els interessos dels veïns i veïnes. De ben segur que aquestes festes, moltes esperades per a tothom, serviran per fer créixer el sentiment de pertinença a una ciutat que és meravellosa.
Molt bona Festa Major!
Fotografia en la recepció de la nostra associació el passat dia de juliol a l'Alcaldia


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-