112.- El programa Social oportunitats de Mediació (SoM) del Carme AAVV avui dia 01 de juliol reunits amb l'Alcalde de Tarragona.-

  El programa Social oportunitats de Mediació Veïnal (SoM) del Carme AAVV avui reunits en l'Alcaldia de Tarragona.-

Des del dia 01 de juny de l'any passat tenim el marxa dos programes veïnals SoM: el de les Festes i el Social oportunitats de Mediació Veïnal.-

https://novaavecvergedelcarmetarragona.blogspot.com/2021/05/12-dimarts-dia-01-de-juny-les-7-hores.html

Avui dia 01 de juliol els representants de tres  comunitats de propietaris del Pere Martell i  dos del Mallorca acompanyats del president de l'AAVV Verge del Carme s'han reunit amb l'Alcaldia sobre el tema del carril bici, els sorolls i l'incivisme (circulació peatonal de patinets i bicis i el grafitis).

Aviat serà la festa del barri i aspirem per un barri segur, que es pugui distreure i descansar.

Volem tenir cura de la imatge del barri i abans de treure draps bruts al carrer que perjudiquen el concepte de les vivendes, fa perdre valor del pisos i dels espais. Els estigmatismes perjudiquen el valor econòmic i el benestar del veïnat. Qui vol comprar un immoble a un lloc que hi han conflictes?.

Per això el Programa Social oportunitats de Mediació (SoM) a més de facilitar ajuts al veïnat (Vegeu (1) a peu de pàgina) busca estratègies per a resoldre problemes sense sensacionalismes de publicitat. Malgrat tot la premsa és clau també per a fomentar les actituds cíviques positives, la identitat, la pertinença i la participació al barri i a la ciutat.

Avui els representants veïnals hem exposat la situació actual, les queixes, el malestar i s'ha pres el compromís a tenir-ho en compte l'Alcalde i la Conselleria.

Així també volem enteniment mutu entre tots, tothom té dret a guanyar-se la vida i sobre tot els comerços, els bars i els restaurants però hi han unes ordenances que s'han de complir a la fi d'arribar a un equilibri entre el dret a divertir-se i el dret al descans saludable. Comprem i divertim-nos al nostre barri, fem barri

Hem demanat que l'impacte del carril bici sigui estudiat i eviti el malestar, danys i perjudicis per al veïnat. S'estudiarà la seva viabilitat tècnica.

El proper dimarts dia 05 de juliol a les 17 hores tindrem a la nostra seu del Francesc Bastos Núm. 3, una reunió amb l'ORC de la Guàrdia Urbana, a la fi d'eliminar entre tots, en els propers dies qualsevol situació conflictiva.



(1) El programa Social d'oportunitats de Mediació (SoM) consisteix en facilitar ajuts al veïnat: 
- Escoltar, ajudar a tramitar les necessitats, vetllar per la seguretat, per la salut i per la convivència, (Mediació veïnal)
- Atenció telemàtica d'aprenentatge del català oral, castellà per a estrangers, atenció a persones amb dol per la pèrdua d'un ser estimat, suport tècnic educatiu per a famílies amb menors d'edat que estudiaran o estudien 1r ESO, etc. (Mediació i suport motivacional Cooppel per a l'empoderament i l'aprennetatge i creixement personal))
- Col·laborem amb Càritas parroquial de santa Clara, Fundació Bonanit i tenim al barri la Fundació Projecte Home. (Mediació informativa i orientativa a altres entitats i recursos)

Pots escriure les 24 hores al what's 619 79 39 69 (Ferran) i et responem el més aviat possible. 

No feu trucades, el mòbil degut a extensa i intensiva atenció està sempre en silenci, podeu deixar el vostre missatge al contestador automàtic. Et truquem el més aviat possible.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-