165.- El nostre vocal de mediació ha estat elegit coordinador territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social.-

 


El nostre vocal de mediació Josep Maria Ferran ha estat elegit el passat divendres dia 2 de juny de 2023, coordinador territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

En relació amb la nostra AAVV Verge del Carme ha estat de vocal, sots-president i darrerament president entre 2020-22.

La seva tasca exclusiva actual dins de la Junta és la mediació i la comunicació, consisteix en escoltar, mediar i motivar les comunitats veïnals de les seves necessitats per a la millora de la convivència i de la seguretat, del nostre barri.

Ara ha estat elegit coordinador territorial de Tarragona (Camp de Tarragona, el Priorat i les Terres d'Ebre) de la Federació Catalana de Voluntariat Social. La formen 44 entitats.

La seva tasca és voluntària i consta també en escoltar, mediar i motivar en el valor afegit del que suposa  la solidaritat en el voluntariat social.

Aprofita aquesta ocasió des de la vocalia per donar ànims a la Comissió de Festes de la Verge del Carme, que també té un valor molt important, social i cultural al barri i a la nostra ciutat.

Amb el consell directiu (president, secretari general i directora) amb seu a Barcelona , el coordinador sortint i la secretaria tècnica territorial amb seu a Tarragona.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-