159.- La Verge del Carme AAVV convoca a les presidències d'escala del territori veïnal històric.-

 Convocatòria massiva a responsables de les comunitats veïnals del nostre barri




Va ser el dijous dia 30 de març a les 19 hores a la Casa del Mar amb una invitació des de fa dos mesos on s'han comunicat més de 200 invitacions als portals del territori veïnal de 12 espais urbans entre carrers, avingudes i places.
D'esquerra a dreta. Andrés de la secció jove i caps grossos, Josep Maria Ferran vocal de mediació i secretari de la Federació Veïnal Segle XXI i la presidenta Carme Tudela.

La presidenta na Carme Tudela va exposar el pla de millora pel barri 2023 i el paper de l'AAVV en la comunitat veïnal i va justificar el fet de convocar a les persones responsables de les escales o comunitats veïnals del nostre barri.
Tot seguit el vocal de mediació veïnal en Josep Maria Ferran va exposar el programa social destinat a persones que precisen ajuda per dol, per aprendre català o amb fills i filles a l'ESO per l'èxit escolar i en més concret el conveni de suport tècnic amb la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona adreçat a les escales i a les comunitats veïnals de propietaris i oberta als llogaters.
Entre els assistents es va obrir un debat i al final es va convidar a fer una crida a ser associat a l'associació veïnal que es gratuïta i que pretén generar una xarxa social, cultural, jove i de totes les edats al barri.

Estem preocupats per la salut del nostre secretari en Josep Maria Martí, el qual ens diu que progressa poc a poc.
Cal conèixer les tasques que fa gràcies a tots l'associació veïnal Verge del Carme i s'invita a que tots posem el nostre gra de sorra. Ho comuniquem de boca a boca.
La nostra seu és al carrer Francesc Bastos núm. 3 baixos de la ciutat. A prop a 60 metres de la Casa de Mar.

Ben aviat farem una reunió amb la Guàrdia Urbana per a tractar sobre la seguretat i la convivència.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-