147.- Avui dia 29 de desembre de 2022 hem dut a terme un taller sobre convivència ADR.-

 Ajuda per raó humanitària i comunitària per la conversa i el joc de taula

Avui dijous dia 29 de desembre de les 11 a les 13 hores hem dut a terme un taller sobre convivència ADR a la nostra seu.

L'ha dirigit en Josep Maria Ferran, vocal de mediació veïnal i psicopedagog, ens diu que organitzarà un altra taller de presentació en el més de gener 2023 obert al barri.

El tallers de presentació són públics per a explicar com funcionen i com podem ajudar a nivell personal i comunitari van enfocats a la prevenció, en canvi el taller de convivència de Resolució Alternativa de Disputes (ADR), es basen en la resolució de conflictes reals és privat i a porta tancada, per la necessitat de la intimitat i la garantia de la confidencialitat.


El sistema funciona a partir d'aprendre a aprendre en la conversa, la seva anàlisi, la interpretació de les dades i la intervenció d'acolliment i acompanyament, des del sentit comú cooperatiu (Cooppel).


Seu de la Verge del Carme  AAVV   carrer Francesc Bastos, 3, baixos  ciutat

Hi han quatre tipus de tallers, també denominats tallers de Dol. Afecta sobre tot a l'estat emocional de por, ràbia, tristesa: 
1.- El dol degut a una pèrdua d'un ser estimat. 2.- El dol degut a un conflicte de relacions interpersonals sigui a la família, a la comunitat o a la feina, els denominats ADR
3.- El dol que provoca la incompetència degut a la manca de saber o de competència com pot ser la relacionada al carnet de conduir, etc o al domini de la llengua com el català, anglès, castellà etc. En aquests casos es tracta d'aprendre a ser competent per sessions i etapes com és el voluntariat per la llengua i les parelles de conversa.
4.- El dol degut a errors en la pràctica que poden danyar o perjudicar a altres persones.

Les persones consultants o conversants poden ser terceres persones afectades pel conflicte o pel dol d'altres, que busquen trobar una solució o una sortida amb actitud d'ajuda a la situació, o bé segones persones o la persona mateixa afectada.

Més info, pots escriure al what's núm. 619 79 39 69 les 24 hores, et responem el més aviat possible.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-