144.- Reunió amb la Guàrdia Urbana.-

 



L'associació de veïns i de veïnes Verge del Carme ens hem reunit amb la Consellera de Seguretat i la Guàrdia Urbana, amb veïnat que està afectat en la convivència.

S'ha fet un balanç de les tasques dutes a terme de forma localitzada des de la reunió general passada al barri del dia 5 de juliol (1) i s'han marcat els procediments per a primer de tot prevenir, estar ben informats, recorre a la presidència de l'escala o de la comunitat veïnal i recorre a la Junta de l'associació veïnal Verge del Carme.
En segon lloc protegir els espais per a no estar estigmatitzats i en canvi resoldre els problemes amb eficàcia, la premsa ja l'hem avisat, 
Explicació de les gestions i valoració.-
Per la Guàrdia Urbana s'han fet gestions com prevenir la venda d'alcohol a menors que està prohibit per llei, 
Es manifesta que manca plantilla en inspecció i a domini públic, pot limitar les accions.
S'està portant a terme una nova ordenança sobre bars, restaurants i terrasses.
Per part de la Guàrdia urbana s'han dut a terme inspeccions i que s'han aixecat actes que s'han traslladat als departaments corresponents de l'ajuntament per iniciar els expedients que calguin.

Tot degut a les queixes del veïnat que encara que la sensació que tenim la ciutadania és que no ens fan cas en la realitat hem vist que no es aquesta. Se segueix un protocol estricte de es queixes.
Ara bé les queixes les hem de fer de forma clara i comprendre que les accions es fan dins de la prioritat, la importància i la situació de cada moment, donant resposta el més aviat possible

Es demana per part de tots la col·laboració ciutadana en la detecció de faltes i en les accions incíviques. L'associació Verge del Carme estem disponibles a tot el veïnat.
Les comunitats de convivència formada per escales de persones propietàries i de llogateres hem d'anar coordinades amb l'AAVV Verge del Carme per a la gestió i la garantia de la seguretat i els procediments de queixes i reclamacions i el seu seguiment.



.
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-