126.- La pastisseria Velvet MGL de Ramon i Cajal, associada a la nostra AAVV Verge del Carme ha rebut la distinció de la Guia Repsol

La Guia Repsol ha distingit tres establiments ubicats fora del centre de Tarragona. Es tracta de locals amb preus assequibles que sovint no criden l’atenció de grans premis. 

Els distingits com a ‘Soletes’ són:

- El bar ‘La Rosa’(Torreforta),

- La pastisseria Velvet MGL (Ramón i Cajal)

- El restaurant Balandra (Serrallo).

L’objectiu d’aquestes distincions és posar el focus d’atenció en establiments que ofereixen un bon producte amb relació al seu preu, sense la necessitat de grans menús o plats originals. Són aquells negocis que et permeten conèixer una ciutat fora del circuit turístic habitual. En anteriors edicions, la Guia Repsol ha reconegut guinguetes, restaurants de carretera, guisats i barres de diari.

https://larepublicacheca.cat/la-guia-repsol-distingeix-3-restaurants-de-barris-tarragonins/


En el 2021 ja va rebre el premi Fava de Cacau

La pastisseria Velvet, entre les 50 guardonades en els premis Fava de Cacau

https://www.diarimes.com/noticies/tarragona/2021/01/27/la_pastisseria_velvet_entre_les_guardonades_els_premis_fava_cacau_96741_1091.html?




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

187.- Festa de la Mare de Déu del Carme 2025.-

188.- Busquem un equilibri entre la festa del barri i que tots hi guanyem.-