109.- Ara es recull informació i s'ha obert el debat democràtic. En la setmana que ve i el mes de juliol es poden prendre decisions que visionin la situació.-

 



EN CONSTRUCCIÓ.-
La setmana que ve i en el mes de juliol recollirem informació, farem debati volem defensar els nostres Drets Socials del veïnat

Atenció les 24 hores. Escriu al what's 619 79 39 69, et contestem el més aviat possible.

Estem recollim les necessitats del nostre barri, tenim una presència de més de 35 anys en el territori.-
Concretem:
Ara parlarem de l'espai limitat pels espais urbans com l' Avda Ramon i Cajal, Prat de la Riba, Plaça Ponent, Mallorca, Jaume I, Felip Padrell, Francesc Bastos i Vidal i Barraquer.
La nostra metodologia és primer resoldre problemes i no airejar-los a la premsa que fan molt mala imatge del territori.
Volem una premsa constructiva, preventiva, que exalti lo positiu i com a recurs restaurador expressi la voluntat de la ciutadania en estat d'impotència.


1.- Sense sostre. Està reconduït.-
Presència de sense sostres, amb l'impacte que provoquen en la imatge i la higiene amb efectes a la salut pública. 
Hem fet les gestions davant la Fundació Bonanit. De moment sembla que està donant bons resultats.
Tenim un protocol just i adequat als Drets humans per aquests casos. El podeu sol·licitar

2.- Sorolls i fums d'alguns bars i restaurants que molesten al veïnat. 
Els fums es tema intern i privat i les comunitats de propietaris estan fent una bona feina. Assessorem a les presidències de comunitats i els donem suport motivacional per a fer el just. Tothom té dret a guanyar-se la vida como són els comerços i els bars, però tothom té dret a divertir-se i també a descansar. Cal arribar al just equilibri.

Els sorolls i els temes de la via pública es tema de la nostra associació veïnal Verge del Carme i informem, orientem i assessorem en l'horitzó de cercar, d'identificar exactament el problema, saber-lo explicar i exigir pels Drets Humans la implicació de tots i de la policia, com a suport.  

3.- Efectes del carril bici en la circulació. 
Hem recollit opinions majoritàries de malestar en el carril ja existent.
Comunitats de Propietaris començaran a moure tecles jurídiques, administratives i de mobilització veïnal si cal.
De cara a la nova franja del carrer Pere Martell entre Avda Ramon i Cajal i Serrallo estem estudiant perquè no hagi efectes de danys i perjudicis al veïnat, que es puguin evitar.
El passat dijous dia 23 de juny varem tenir una reunió al carrer Pere Martell-28 sobre el tema:
EL VEÏNAT VEU REDUIR EL PERE MARTELL A UN SOL CARRIL DE CIRCULACIÓ DE BAIXADA UNA "xapuza" és a dir un NYAP.
Ens quedem curts en recollir on seria millor posar càrregues i descarregues, però al quedar un sol carril de baixada, les furgonetes s'obren per la dreta a efectes de descarregar i es veu dificultats en el carril d'aparcament entre el carril bici i el carril de circulació, ja que sols aturar-se es bloquejarà la circulació de baixada provocant embussaments.
El veïnat veiem un desgavell aquest projecte i tenim el dret d'expressar-lo sense perjudicis, ni pors ni amenaces ni xantatges.
A més el carrer Francesc Bastos sufrirà una sobrecàrrega de trànsit, a la qual cosa no està preparat

4.- Segueixen els casos de l'incivisme en la circulació de patinets i bicis, algun cas de nous TEPTV com els de sota. Aixi com també hem detectat expressions masclistes al barri nostre.



5.- Manca neteja dels carrers, degut a que no plou i fa molta calor. Els carrers s'haurien de netejar i regar. Tots el espais urbans del nostre veïnat com d'arreu. És negatiu pensar sols en els propi veïnat sinó que som ciutat i cal el benestar per tothom

És ètic pensar no sols en nosaltres mateixos sinó també en el benestar general i que les iniciatives ecològiques que compartim tinguin seny i sentit comú


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-