108.- DiTS Posarem en marxa la Donació Interactiva de Tasques Solidàries en el sentit cooperatiu Cooppel.-

1.- En la festa propera del barri posarem en marxa una sèrie d'iniciatives de cara a l'any proper (la nostra portaveu vocal de la Dona na Maria del Carme Tudela). 

Enguany fem un pas endavant però l'any que ve farem el nou gran salt de la participació.

2.- Idees d'Andrès la secció jove.-

3.- En J.M. Ferran presentarà el projecte Cooppel DiTS.

Projecte DiTS  

Posarem en marxa la Dispensa o Donació interactiva de Tasques Solidàries en el sentit cooperatiu Cooppel.-  Cooppel DiTS

Dispensar com a sinònim de donar o de repartir de forma interactiva tasques solidàries

És una Dispensa on es proposen de forma presencial o digital necessitats veïnals i a la vegada ofertes de tasques solidàries. (demanda-oferta)

No es pot centrar en el temps ja que ajudar a les persones pot ser més efectiu cinc minuts que una hora, el banc del temps està avui per avui obsolet.

Es tracta de tenir un contacte presencial a la nostra Oficina o tracte Digital com a dispensa per a oferir necessitats i ofertes solidàries des de 5 minuts fins a 45 minuts per exemple.

Comuniqueu per escrit al what's 619 79 39 69 La Verge del Carme recollirà de forma telemàtic i/o presencial les ofertes veïnals de necessitats com de les demandes.

De moment tenim aquestes ofertes telemàtiques per what's o per Meet Cooppel:

1.- Trucades per what's o telèfon a persones de més edat per a saludar-les i a veure com estan ( Com apostolat des de la parròquia de santa Clara). Entre cinc a deu minuts cada setmana.

2.- Oferta Meet d'una hora setmanal per aprendre oral el català des del voluntariat per la llengua. Amb col·laboració amb l'EOI, CNL, URV, CNC, etc.

3.- Oferta Meet d'una hora setmanal per aprendre oral el castellà.

4.- Oferta d'una hora setmanal de suport Cooppel a menors d'edat i a les seves famílies per a millorar l'èxit competencial dels aprenentatges. Els aprenentatges tractats com si fossin aliments, en aquest repte  intel·lectual i tot jugant.

5.- Atenció al dol d'una hora a la setmana per Meet o What's

6.- Atenció a qüestions veïnals, conflictes i problemes. Com platejar una queixa o una reclamació?. Entre cinc i quaranta cinc minuts en el moment que es necessiti.

7.- Altres tasques solidàries que es vulguin plantejar.

Projecte SoM Disponibles.
Donació interactiva de Tasques Solidàries (DiTS)



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-