107.- J.M. Ferran continuarà de vocal fins 2027 de l'AAVV Verge del Carme. Si hi ha un equip potent després de els festes deixarà la presidència.-

 En l'Assemblea General del passat dimarts dia 14 de juny a la Casa del Mar només es plantejà aquesta opció de candidatura amb 10 membres en la Junta Directiva i al Consell de Participació Veïnal:

1.- En J.M. Ferran passarà a vocal si hi ha un equip potent per assumir la presidència o seguirà de president de l'AAVV Veïns i Veïnes de la Verge del Carme segons els estatuts fins el 2027. Avaluables i revisable cada any. Això si tindrà la direcció del Programa Social i Solidari Cooppel, de Mediació i de Negociació veïnal i de la federació veïnal, el qual participa en el Consell Municipal de l'Habitatge a més de portar els Drets Humans i de la Natura de la ciutat.

2.- En J.M. Martí com a sosts-president portarà la direcció de la Comissió de Festes i l'administració tècnica de l'entitat.

3.- Hi ha una Junta formada també per en Josep Cabrera, tresorer, na Maria del Carme Tudela vocal de la Dona i previsible futua presidenta i Andrés la secció jove junt amb el Club Maginet i els capgrossos Lleons. També amb Ramon Romera entre altres

4.- A més d'altres entitats i associacions adherides a la festa i al projecte veïnal com Ceradai que té un conveni APS amb el Rectorat la URV i la Causa Cooppel per la Pau, adherida a la UNESCO.

A més som un punt informatiu sobre el Priorat, oberts a altres iniciatives culturals, educatives, socials i solidàries.



Col.laborem amb l'Ajuntament en promoure denúncies per tema del grafitis fins ara per els façanes i ara per les persiones.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-