104.- El dia 14 de juny hi haurà canvis rellevants a l'AAVV Verge del Carme de Tarragona.-

 EN CONSTRUCCIÓ FINS EL DIA 15 DE JUNY. CONFIDENCIAL RESERVAT INTERN I DISCRET.

Nova assemblea general extraordinària pel dia 14 de juny de 2022 a la sala d'actes de la Casa del Mar, a les 19 hores.

El dia 14 de juny hi haurà canvis rellevants a l'AAVV Verge del Carme de Tarragona Ciutat Centre Ponent.


Sr. Ferran disponible a deixar la presidència.- 
L'actual president de l'AAVV Sr. Ferran manifesta la disposició de deixar la presidència de la Verge del Carme per motius professionals, personals i de salut.
Professionalment està de Jutge de Pau i recentment elegit portaveu de la Causa Cooppel per la Pau fins a 2026, adherida a la UNESCO. 
Estarem allí on ens necessitin i ajudarem si ho podem fer.-
Seguirà si la nova presidència ho considera oportú com a secretaria de comunicació, vocal de cultura i de Drets Humans de la Verge del Carme i a la secretaria de comunicació a la FAV Segle XXI. Entre altres vocalies a associacions de la ciutat com l'Ateneu de Tarragona, la Federació voluntaris.org FCVS, Entorn Educatiu de la Ciutat, etc. Així com seguirem endavant en el projecte Cooppel de suport a les famílies amb menors a l'ESO, que portem a terme des de 2007 com a escola de pares i mares a Torreforta i ara com a programa C@M.ins de suport a les famílies a l'institut Antoni de Martí i Franquès, des de 2011.
"Dono suport a en Josep Maria Martí" per tirar endavant però no em puc dedicar en la intensitat que cal a la presidència, sotspresidència, secretaria-administrativa o tresoreria". 
Cal que surtin persones del barri que es comprometin, no podem deixar el món veïnal que s'ofegui que a més de festes del barri, hi ha la mediació, el vetllar per la salut, la seguretat i la convivència del veïnat. I són feines voluntàries i totalment altruistes. 
També com en tot ni que tinguis zel per fer lo millor possible, es cometen errors, per lo tant demano "disculpes" si en això m'he equivocat en algun veí.
Manca pedagogia institucional i entre tots
Sobre la circulació per la vorera patinets com bicicletes han d'anar caminat i tenir-la a les mans com un carretó de la compra.
Article 62.3   . No és permesa la circulació de bicicletes per les voreres, sense perjudici que les persones usuàries d’aquest vehicles puguin passar-hi a peu i amb comportament de vianant fins arribar a les vies on s’hi pugui circular normalment. 
Un incident al febrer, vaig tenir que anar a urgències.-
En el febrer un patinet va xocar amb mi, donant-se a la fuga i encara em fa mal, després de més de tres mesos, provocant una troncoenteritis, generant problemes en el dormir per les nits.
Ara és hora de fer un salt qualitatiu endavant.-
En el 2021 l'associació estava enfonsada degut a la pandèmia COVID-19 i la vam tirar endavant, fent les festes del barri-21, en els seus 35 anys d'existència, ara és hora de fer un nou salt per a la consolidació i l'harmonia veïnal.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-