98.- Dijous 21 d'abril ens visità el Grup Municipal del PP de Tarragona.-

 En el sentit comú democràtic i de diàleg com en tota cordialitat amb el respecte a totes les idees polítiques partidistes, essent la nostra associació veïnal neutral e imparcial.

Dins de l'estratègia de reunir-nos amb tots els Grups Municipals de l'Ajuntament de Tarragona, ja ens han visitat el Grup Municipal de "En Comú Podem", el de "Junts" i el passat dijous dia 21 d'abril ens visità el Grup Municipal del PP de Tarragona.-



En aquesta ocasió han estat en Josep Acero i en José Luís Martin amb tres membres de la nostra Junta Directiva.
En les reunions expliquem el nostre programa BoN Veïnat Tarragona Ciutat Centre Ponent que consisteix en tres grans projectes: 
- Amistat.- La Cohesió Social, està a prop del veïnat i dels comerços, les festes i les celebracions.
- Escolta i ajuda.- L'atenció al veïnat sobre Drets Humans i els veïnals, amb informació, orientació i assessorament. Salut, Educació, Convivència i Seguretat ciutadana.
- Suport motivacional solidari Cooppel. El suport a les iniciatives solidàries d'ajuda humanitària i en el suport a les persones i a les seves famílies. Voluntariat Social, per la Llengua i voluntariat cultural i educatiu. En aquest sentit cooperem amb altres entitats del barri i del districte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-