81.DONEM SUPORT A LES TECLETES. Verge del CARME AAVV fa difusió i dona suport amb la participació del nostre Club Maginet, el proper diumenge dia 6 de març.--

EL PARC DE LA CIUTAT ÉS DE TOTA LA CIUTADANIA

ÉS MOLT IMPORTANT ACTITUDS I ACCIONS INCLUSIVES


HEM SIGNAT EL MANIFESTA PER LA IGUALTAT DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA



La Verge del CARME AAVV fa difusió i dona suport amb la participació del nostre Club Maginet, el proper diumenge dia 6 de març.-

Manifestació dels infants amb la presència dels Nanos Magi i Tecla de l’Associació Maginet de la Verge del CARME AAVV.


Bona nit companys i companyes de la AAVV Verge del Carme,


Us contactem per explicar-vos que el proper diumenge dia 6 de març les Tecletes celebrem el dia Internacional de la Dona amb una diada lúdic festiva al bell mig de la ciutat, el Parc de la Ciutat.


La diada té la intenció d’aplegar en una jornada festiva moltes de les entitats de criança de la nostra ciutat, una celebració de la Sonoritat de les dones que lluiten per diferents àmbits de la criança dels seus fills i filles a Tarragona. 


El Parc de la Ciutat tornarà a omplir-se, per un dia, de color, música, joc lliure i de l’actuació de Circ de la Companyia Passabarret, actuació que es va haver de suspendre, el passat diumenge dia 5 de desembre, a causa de les condicions climatològiques.


En la mateixa diada, celebrarem la remodelació de la PlayTruck de Tecletes, que després de les reparacions fetes per subsanar els actes vandàlics soferts durant el projecte ParcQuinta, tornarà a lluir renovada i plena de noves propostes per fer de la nostra ciutat un lloc més amable per les famílies i els seus infants. 


Tecletes, busca també amb aquest acte, tornar a posar de manifest el gran interès de les famílies en que IMET i Centres Cívics liderin el relleu del projecte, que va revolucionar Tarragona com a capital amiga de la infancia la primavera i tardor del passat 2021.


El planning que tenim serà aquest:


DATA:

Diumenge 6 de març


HORARI:

11.00: obertura de l’espai. Tallers reivindicatius del dia de la dona

  • Taller de pancartes Feministes

  • Taller homenatge “Les nostres Dones”. Penjada de dibuixos al Lledoner centenari del Parc de Sant Rafel. 

12.00:  Actuació de la companyia de Circ Mortelo&Manzini amb el seu espectacle Absurdites

13.00: Lectura del Manifest i signatura amb la presència de les associacions de famílies de la nostra ciutat. Confirmen Assistència:

Tecletes, Associació veïnal Verge del Carme, Federació Veinal Segle XXI, Do de Pit, Porta’m a Prop, A Contracor, Asperger Camp,AACIC Cor Avant APYDA, EPILEP, La Nineta dels Ulls,AFANOC.


13.30. Manifestació dels infants amb la presència dels Nanos Magi i Tecla de l’Associació Maginet.


I és clar, que ens agradaria molt comptar amb la vostra presència aquest dia tan especial, i fer un vermut, que per cert serà solidari, amb tota la recaptació destinada a     l´ajuda humanitària motivada per la guerra d´Ucraïna.          

Una abraçada! 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-