76.- L'AAVV Verge del Carme de Tarragona vol el diàleg autèntic mediador entre la voluntat de la ciutadania i el govern municipal

  La tasca nostra és obrir camins i oportunitats per a la mediació i per a la negociació veïnal després de la nostra trajectòria de més de 35 anys atenen el nostre barri.

L'AAVV Verge del Carme de Tarragona vol un diàleg autèntic  entre la voluntat de la ciutadania i la del govern municipal


El segon tram del carril bici de Pere Martell es consensuarà amb el veïnat -


Cal buscar guanyar totes les parts en benefici de la col·lectivitat i els valors dels ODS 2030

A la festa del barri 2022 reconeixerem com cada any a més del veïnat i del comerç fidel els quals els fem un acte públic a favor a la causa veïnal i per la convivència. També ho farem a la tasca periodística en el sentit que en lloc de sensacionalismes fomenti més el diàleg i la participació entre la ciutadania. 

Algunes notícies sensacionalistes i personalistes donen mala imatge dels barris i els estigmatitzen posant sols fets negatius: drogues, baralles, brutícia....

Nosaltres optem per a la negociació i a la mediació per aconseguir eliminar els fets negatius i destacar sobre tot la part positiva dels nostres carrers, places i avingudes.

A favor del nou estil de participació, primer mediar, segon sumar i negociar i tercer resoldre conflictes i com a recurs final i efectiu la protesta i la denúncia pública.

Seguirem a favor del moviment veïnal local, català i estatal a favor de la salut, del tracte just dels bancs, de la seguretat en els sentits de prevenció, resolució i restauració dels danys i perjudicis a la ciutadania. Però per això cal procedir, dialogar, resoldre i sumar.

.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-