73.- Les cinc reivindicacions de la Verge del CARME AAVV 2022.-

 Sempre Escoltat el Veïnat les 24 hores disponibles  Escriu what's 619 79 39 69

Responem tant aviat com podem



Les cinc reivindicacions de la Verge del CARME  AAVV  per a 2022.-

1.- La nostra seu social al carrer Francesc Bastos. Una seu pròpia com la resta de les AAVV històriques. Ja portem una trajectòria de més de 35 anys.

2.- Volem opinar per a millorar sobre el projecte del carril bici del segon tram del carrer Pere Martell. Cal fer una reunió general i escoltar a la ciutadania.

3.- Participació activa democràtica en tots els grans temes de ciutat, de convivència i seguretat: PLASEQTA, SALUT, BANCS, etc. dins de la Federació veïnal Segle XXI.

4.- En marxa l'atenció en els Drets Veïnals del Segle XXI. Disponible l'Oficina virtual des de 2020 i presencial des de 01 de juny de 2021 de voluntariat social qualificat en informació, orientació i assessorament cívic personalitzat i confidencial  Escriu What's 619 79 39 69

12.- Dimarts dia 01 de juny a les 7 hores de la tarda acte d'inauguració de la Nova Oficina de la Verge del Carme.- (novaavecvergedelcarmetarragona.blogspot.com)

5.- En marxa dels ajuts i suports Cooppel veïnals solidaris. Precisem suport moral i protecció de les iniciatives solidàries.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-