67.- DRETS HUMANS I PREMSA DIGNA. Demanem igualtat d'oportunitats davant la premsa escrita i digital.-

 La Verge del CARME, AAVV demana igualtat d'oportunitats davant la premsa escrita i digital.-

Som conscients que la premsa és una eina per a donar a conèixer iniciatives i que està molt sol·licitada.

Davant de la tasca de donar a conèixer notícies i recollir opinions demanem el respecte a la igualtat d'oportunitats quan es pugui donar veu a la tasca voluntària i altruïsta de totes les AAVV i de la nostra.

Ho referma el seu president JM. Ferran que és responsable també del Fòrum Drets Humans i de la Natura de Tarragona-ciutat i del Priorat i a més responsable de la Causa Cooppel per la Pau.

Com a portaveu tenim dret a fer difusió de les nostres tasques solidàries i de la ciutadania, i a més de les persones més vulnerables i amb risc de marginació. I més encara quan tenim una Oficina Virtual Oberta des de 2020 i de Drets Veïnals des del dia 01 de juny. A més estem fent una tesi, la tesi Cooppel per la Pau al voltant de la participació, pertinença i identitat del món veïnal i de la ciutadania i de les famílies amb menors d'edat en educació i com poder-los ajudar en la Realitat dels Jocs de Rol i Estratègies Cooppel.

Des de la pedagogia crítica de la cooperació (Cooppel) inspirada en Paulo Freire hem de dir que estem cridats a fer campanyes de conscienciació, anàlisi i sensibilització sobre els Drets Humans i la Natura per a empoderar a la ciutadania de cara a la presa de decisions personals i col·lectives per a tenir idees clares sobre els abusos dels poders fàctics i el tracta injust que rebem les persones, les famílies  i les associacions d'interès públic i social.

Avui per avui la premsa escrita en paper on el Diari de Tarragona és presencial en espais públics com Bars i comerços del barri i la premsa digital que per ara és menys consultada, però que nosaltres en fem difusió i per tant creiem que a la premsa sigui digital o en paper cal que sigui justa en l'escolta a les opinions i a la difusió de les iniciatives solidàries i voluntàries socials. 

En el 2004 presentant la Causa Cooppel per la Pau a l'Ateneu de Tarragona, després del suport de n'Arcadi Oliveres en el 2012 i 2013.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-