63.-- Desplegament del programa veïnal "BoN VEÏNaT" de l'AAVV Verge DEL CARME 2022-27.-

 INTERN  SECRET CONFIDENCIAL RESERVAT I DISCRET

ANY 2022

La nova Junta elegida va presentar el nou programa veïnal pels propers cinc anys, el  "BON VEÏNAT 2022-27" va ser el passat dia 9 de desembre a la sala d'actes de l'Ateneu de Tarragona, degut al COVID-19. 

https://tarracooppel.blogspot.com/2021/10/22-taula-rodona-lateneu-dijous-dia-25.html

Normalment els nostres actes els portem a terme a la Casa del Mar o a l'IMET.

Promovem junts l'economia, la solidaritat del nostre barri

En el proper mes de gener es farà el desplegament:

1.- Assemblea General Extraordinària i Ordinària .

Lloc: Casa del Mar. 

En cas de limitacions sanitàries es farà telemàtica.

Acords:

1.- Presentació de la nova Junta i la seva ratificació

2.- Constitució de la Junta i del Consell Obert de Participació Activa (COPA). Associacions adherides a la nostra Ceradai, Causa Cooppel per la Pau, Club Maginet, Club de joves. Així també cooperem amb Càritas de santa Clara i grup de festes de la Verge del Carme

3.- Programa BoN VEÏNaT i programació de la setmana cultural, la festa del barri en els dies 8,9 i 10 de juliol, amb una Carpa de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), etc. Rifa d'una cistella. Sort de la Grossa i de la Loteria. Pare Nadal o Noel, Caga-tió i Reis.

 3.1.- Iniciatives ciutadanes, processos de participació i mocions municipals en defensa de les solucions o millores de les vies urbanes i del nostre barri. SoM BARRI

3.2.- Oficina de Drets Veïnals i Observatori Comunitari del barri posada en marxa el passat dia 01 de juny. Oficina informativa i orientativa cultural i turística del Priorat. Tenim veïnat nascut al Priorat en la nostra associació. També estem oberts a informar i orientar sobre els indrets on pertanyen el nostre veïnat: Conca de Barberà, Ribera d'Ebre, Terra Alta i altres indrets o països d'arreu del món

3.3.- Posta en marxa de les Iniciatives DiT Solidàries i les atencions i suports Cooppel a les persones i a les seves famílies 2022: Voluntariat per la llengua, voluntariat pel dol, voluntariat per l'èxit escolar, etc.

3.4.- Visita mensual als comerços per les 15 vies urbanes: 11 carrers, 2 avingudes i 2 places. Dos vies urbanes a la setmana de forma habitual

3.5.- Pla d'actuació a favor de la pertinença, de la identitat i de la participació en l'any 2022:

Primera visita de comerços i comunitats veïnals de propietaris o llogaters en el mes de gener:

1.- Full presentant el programa "BoN VEÏNAT.

2.- Full d'autorització what's o Telegram per estar al grup veïnal segons normativa sobre dades personals.

3.- Proposta de Din A 3 exposant el programa on hi haurà el logo de l'AAVV, el destacat INFO, la relació de les 15 vies urbanes i es penjarà o es posarà en un lloc concret de concret o de la comunitat. Es cobrarà la quota anual i es farà un rebut. Amb el logo de les institucions oficials que donen suport al programa BoN VEÏNaT.

En la segona visita i següents es portarà un full informatiu per a cada mes que es posarà sobre el ful Dina 3, a dalt mencionat. Així el Din A 3 serà permanent.

3.6.- Posta en marxa de tallers i reunions sobre seguretat, convivència, drets humans: persones i famílies. En col·laboració amb l'ORC dels mossos d'esquadra i la guàrdia urbana, amb professionals de la salut, justícia, cultura  i educació i conferenciants sobre temes d'interès de la ciutadania

3.7.- Visites guiades Cooppel al Port i a exposicions temporals i a museus de la ciutat. Visites en família a espais urbans i naturals de la nostra ciutat. Punt clau de trobada Parc de la Quinta de sant Rafael, oberts a col·laborar amb les TECLETES.

3.8.- Col·laboracions amb la nostra Federació veïnal Segle XXI

3.9.- I amb altres AAVV de la nostra Federació segle XXI.

3.10.- Oberts a col·laborar amb les federacions de Ponent i Llevants i amb altres AAVV de la ciutat, interessades amb els nostres valors i principis de cooperació Cooppel.


"""BoN VEÏNaT)))).... és el programa quinquennal de l'associació veïnal Verge del Carme amb una trajectòria arrelada de més de 35 anys a la nostra ciutat.

https://novaavecvergedelcarmetarragona.blogspot.com/

Escriu-nos al What's  619 79 39 69

Ara pots forma part del nostre grup What's "SoM BoN VEÏNaT  AAVV del CARME"  on donem tota la informació i pots participar.

Amb el suport d'altres entitats i institucions.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-