59.- Us felicitem digital i personalment les festes de Nadal 2021-22.-

Et felicitem digital i personalment les properes festes de Nadal.-

1.- Contacte permanent.-

Podeu escriure al what's les 24 hores els set dies de la setmana i contestem en quan podem  WHAT'S Núm. 619 79 39 69. Podeu deixar el missatge al telèfon si no teniu wha'ts, identificant-vos i el tema que us mou.

2.- Més a prop teu.- 

Portem una targeta identificadora veïnal, fem rondes passejant pels 11 carrers, les dues places i les dues avingudes; atenem a consultes de persones que pregunten per exemple en la recerca d'un indret o d'una direcció, visitem als nostres comerços associats i fem salutacions al veïnat tot donant-li conversa quan el trobem pel carrer.

Us desitgem així un feliç Nadal, en comunicació digital o de boca a orella, és el més ecològic, sostenible i el més proper possible.

            BON VEÏNAT, BON NADAL

Al gener començarem la nova campanya 2022, i cooperarem amb altres associacions veïnals i la federació veïnal Segle XXI que amb el teu suport serà molt millor que enguany i segurament amb molt més èxit.


Al final el Nadal és real amb la fe, la solidaritat i la il·lusió per la salut, pau i amistat, siguin presents sempre en el nostre cor cada dia com cal de tot l'any.     

Ara fem-lo real i possible junts!  Estem contents i disponibles

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-