30.- Valoració final de les festes del nostre barri Verge del Carme.-

 Un ferm i intens agraïment.-

Agraïm, a tothom persones i a comerços associats al nostre projecte Verge del Carme 2021, on una de les principals activitats que es visualitza la nostra presencia social són les festes del barri.

Enguany les festes del barri han estat set activitats públiques amb rigoroses mesures sanitàries des de l'organització, que després de vuit dies no tenim notícies de cap contagi en les mateixes, set activitats com dibuix per a infants i màgia, dos concerts i unes habaneres, el pregó solemne totes a l'escenari del carrer Francesc Bastos cruilla amb el carrer Mallorca a excepció de la missa major a l'església a santa Clara.

Agraïm també a les més de tres-centes persones participants, professionals, voluntaris, espectadors i espectadores, entre tots formem una comunitat de dotze carrers i dues places històriques de 35 anys. Així també la presència de consellers i conselleres de diversos partits polítics, com també de la guàrdia urbana. Gràcies també a la Junta Directiva i a la Comissió de Festes. Així com el Club Maginet, Vida Creixent de Tarragona, Causa Cooppel per la Pau, la parròquia de santa Clara i l'Ateneu de Tarragona, aquest com a promotor cultural en aquesta ocasió.

Agraïm també al temps meteorològic que també ens ha afavorit  i donem gràcies a la Mare de Déu del Carme que una vegada més i més enguany que hem celebrat el 35 aniversari de la fundació de l'associació de veïnat Verge del Carme.

Estem actius aquest estiu i durant tot l'any en l'Oficina de Drets Veïnals i Mediació Preventiva, inaugurada oficialment el passat dia 01 de juny. Serà  a partir del mes de setembre fins a desembre durem a terme el Programa Cooppel de Suport a les Persones i a les Seves Famílies. Aquest programa s'ha dut a terme de gener fins a juny gràcies a la col·laboració de l'institut Antoni de Martí i Franquès i la Causa Cooppel per la Pau.

Ara tots els dimarts per Meet fem voluntariat per la llengua de les 20 a les 21 hores.

Les nostres activitats són totes obertes i gratuïtes.

I finalment agraïm a l'Ajuntament de Tarragona i al Port per la seva presència i suport.

El president del Port en Josep Maria Cruset i la consellera na Pau Varas de l'Ajuntament

En nom de tots
Josep Maria Ferran, president i Josep Maria Martí, secretari


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-