25.- Missatge de l'alcalde de Tarragona respecte al 35 aniversari de la nostra associació i de la nostra festa del barri.-


Les Festes Patronals de la Verge del Carme 

 

El 2021 és un any especial per diversos motius perquè suposa deixar enrere un 2020 complicat i difícil, amb les restriccions més severes, i per la celebració del 35è aniversari de la fundació de l’Associació de Veïns Verge del Carme.   

 

Enguany podem reprendre l’activitat de les festes, també les d’aquest cèntric barri de la ciutat que coincideixen amb aquesta efemèride de l'entitat veïnal. Aquestes trobades, que tant hem enyorat, són molt positives i necessàries, ens uneixen com a ciutat i alhora, com a societat.  

 

Tot i les restriccions que encara són vigents a causa de la pandèmia, podrem tornar a gaudir de la festa i la xerinola que han preparat els veïns de Verge del Carme que ens conviden a la germanor, a la solidaritat i a la concòrdia, com segueixen fent des del 1986.  

 

Aprofitem aquestes festes en honor a la Mare de Déu del Carme per a conjurar-nos a seguir avançant, amb persistència i consciència, per superar aquesta situació sanitària, social i econòmica. Això només ho podrem fer si ens mantenim com fins ara, units i solidaris.  

 

Per tot plegat, emplaço als veïns i veïnes i tarragonins i tarragonines a gaudir d’unes festes de forma responsable i sobretot a no perdre aquesta nova oportunitat de tornar a fer ciutat. 

 

Molt bona Festa Major!  



Pau Ricomà i Vallhornat

Alcalde de Tarragona


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

169.- Un focus irritable veïnal en el nostre de barri degut a sorolls desproporcionats.-

175. AAVV Verge del Carme, resolem i som portaveus del barri.-